تبدیل شماره کارت به شماره شبا و حساب بانک توسعه صادرات: روش‌ها و ابزارهای کاربردی برای تغییر اطلاعات و تبدیل شماره کارت بانکی به شماره شبا بانک توسعه صادرات

تبدیل شماره کارت به شماره شبا و حساب بانک توسعه صادرات

تبدیل شماره کارت به شماره شبا و حساب بانک توسعه صادرات: روش‌ها و ابزارهای کاربردی برای تغییر اطلاعات و تبدیل شماره کارت بانکی به شماره شبا بانک توسعه صادرات

تبدیل شماره کارت به شماره شبا و حساب بانک توسعه صادرات

بانک توسعه صادرات

تبدیل شماره کارت به شماره شبا و حساب بانک

معرفی و تاریخچه بانک توسعه صادرات

تأسیس بانک توسعه صادرات ایران است که ایفای نقش بانک صادرات-واردات ایران (EXIM ) را بر عهده دارد.

لزوم وجود سازمانی در کشور که بتواند کمبود یک نهاد مالی معتبر و موجه در بخش صادرات ـ واردات کشور را بر طرف سازد.

رفع این نقیصه از ابتدای تدوین قانون عملیات بانکی بدون ربا در ایران، مطمح نظر مقامات اقتصادی دولت جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت و بر اساس آن در تاریخ 19/04/1370 بانک توسعه صادرات تأسیس شد و عملاً از شهریور ماه 1371 آغاز به کار کرد و از آن هنگام، در راستای پیشبرد اهدافی که بانک بر عهده داشت، با کارکنان و کادری متخصص و ورزیده، در خدمت صادرات کشور قرار گرفت.

فرآیند عملکرد این بانک در طول سالهای گذشته نمایانگر این واقعیت است که بانک از طریق توجه به سرعت و دقت در روند کار، موجبات جلب اعتماد و رضایت مشتریان خود را فراهم ساخته و علاوه بر آن، اعتماد بانک‌ها و سازمان‌های بین‌المللی را نیز به خود جلب نموده است. امکانات بالقوه تولید و صدور کالا در کشور، می‌تواند با اتکاء به خدمات مالی و جانبی بانک تخصصی توسعه صادرات ایران به فعل در آمده و به جایگاه شایسته خود در بازارهای جهانی دست یابد.

سرمایه بانک توسعه صادرات ایران در پایان سال 1401 مبلغ 55.167 میلیارد ریال می باشد.

نگاهی به برخی از اهداف و مقاصد بانک توسعه صادرات ایران

رسالت این بانک با توجه به اهداف کلان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور کمک به توسعه صادرات غیر‌نفتی و گسترش مبادلات تجاری و اقتصادی با سایر کشورها است. لذا در راستای رسالت فوق، بانک توسعه صادرات ایران موضوعات زیر را دنبال می‌نماید:

اعطای تسهیلات و اعتبارات کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت صادراتی

تضمین اعتبارات صادراتی و صدور ضمانتنامه عهده بانکها و مؤسسات مالی داخلی و خارجی برای اعطای تسهیلات مالی به فعالیت‌های صادراتی.

اعطای تسهیلات سرمایه‌ گذاری برای پروژه‌های صادراتی در داخل و خارج از کشور.

اعطای تسهیلات صادراتی به خریداران کالاها و خدمات صادراتی کشور به صورت مستقیم یا غیر مستقیم از طریق بانکها و مؤسسات مالی معتبر سایر کشورها.

اعطای اعتبارات وارداتی به واردکنندگان داخلی برای تأمین مواد اولیه و کالاهای تبدیلی جهت صادرات و همچنین ماشین‌آلات و تجهیزات مورد نیاز.

اعطای تسهیلات و انجام هر گونه عملی که موجب ارتقاء کیفیت و بالا بردن وضعیت رقابتی صادرات کشور می‌شود.

تأمین مالی مجدد تسهیلات اعطاء شده برای تولید داخلی به منظور امور صادراتی به خریداران و صادرکنندگان داخلی .

انجام عملیات کارگزاری نظیر کارگزاری اجرای قراردادها و موافقت‌نامه‌های بازرگانی و تجاری با دیگر کشورها و انجام هر گونه معاملات ارزی .

ارایه خدمات مشورتی و اطلاعاتی به صادرکنندگان و سایر مراجع ذیربط در امور صادراتی کشور.

اعطای تسهیلات لازم جهت حمایت و پیشبرد صنعت حمل و نقل و توریسم، بازاریابی، شرکت در مناقصات صادراتی، صدور گواهینامه کیفیت و مبدا کالا و همچنین اعطای تسهیلات به منظور توسعه و گسترش صنایع دستی برای صادرات و نیز به مؤسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی به منظور تشویق امر تحقیق در توسعه صادرات .

افتتاح و نگهداری حسابهای بانکی، خرید و فروش اوراق بهادار و اسناد معتبر تجاری، تنزیل و تنزل مجدد، تضمین اوراق و اسناد بازرگانی، چک برات و بروات ارزی، قبول پرداختهای بانکی و حوالجات تلگرافی، خرید و فروش ارز و مسکوکات طلا و نقره، دریافت و پرداخت تسهیلات، گشایش اعتبارات اسنادی و به طور کلی سایر اموری که بانک برای انجام فعالیت‌های صادراتی لازم بداند.

دریافت شماره شبا تمام بانک ها

بانک آینده

بانک پارسیان

بانک پاسارگاد

بانک تجارت

بانک توسعه تعاون

بانک توسعه صادرات

بانک حکمت ایرانیان

بانک دی

بانک صنعت و معدن

بانک ملت

بانک رفاه کارگران

بانک مسکن

بانک سپه

بانک کشاورزی

بانک ملی

بانک صادرات

بانک پست ایران

بانک قوامین

بانک کارآفرین

بانک اقتصاد نوین

بانک سامان

بانک سرمایه

بانک سینا

بانک مهر

بانک شهر

بانک انصار

بانک ایران زمین

بانک رسالت

بانک کوثر

بانک خاورمیانه

موسسه اعتباری نور